Önde gelen bir bilim ve teknoloji şirketi olan Merck, “Fertilite Tedavileri Yardımı” inisiyatifiyle birlikte, ebeveyn olmak isteyen çalışanlarını destekliyor.
2023 yılının sonlarında Merck’te global ölçekte oluşturulan ve ebeveynlik hayalini gerçekleştirmek isteyen çalışanların tedavi ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan “Fertilite Tedavileri Yardımı” inisiyatifine, 2024 itibarıyla Türkiye de dahil oldu.
Merck, fertilite konusunda çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor
Fertilite alanındaki onlarca yıllık deneyimiyle birlikte beş milyona yakın bebeğin[1] dünyaya gelmesinde tıbbın ve hastaların yanında olan Merck, ‘Fertilite Tedavileri Yardımı’ inisiyatifi kapsamında, tüm dünyadan projeye dahil olan ve ebeveyn olmak isteyen Merck çalışanlarına konuyla ilgili çeşitli seminerler veriliyor. Şirket, bu konuda hazırladığı güvenilir bilgi paylaşımı platformunu çalışanlarının kullanımına açıyor. Benzer tedavi sürecinde olan Merck çalışanlarının oluşturduğu sosyal ve psikolojik destek topluluğuna katılım imkanı sunuyor. Ayrıca, çalışanlar adına tedavi sürecinde gerekli görülen doğurganlık testleri, tüp bebek tedavileri, hormonal tedaviler gibi ihtiyaçlar şirket tarafından karşılanıyor.
Merck Türkiye Genel Müdürü Şehram Zayer, konuyla ilgili “Dünya Sağlık Örgütü’ne göre global olarak her altı kişiden biri infertiliteyle karşılaşabilir[2]. Fertilite alanında uzun yıllardır tıbbın ve hastaların yanında olan bir şirket olarak, bu yolculuğun birey ve aile üzerinde yaratabileceği zorlukların farkındayız. Merck’in dünya çapında hayata geçirdiği ‘Fertilite Tedavileri Yardımı’ inisiyatifine, Merck Türkiye olarak dahil olduk. Program 2023 sonlarında 9 ülkeyle başlamıştı. Şimdi bizimle birlikte 20 ülkeyi kapsıyor ve dünya çapında genişlemeye devam ediyor. Çalışanlarımızı her alanda olduğu gibi, ebeveyn olma hayallerini gerçekleştirmeleri konusunda da desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Merck’te çalışan memnuniyeti ve bağlılığını en üst düzeyde tutmak daima önceliğimiz olmaya devam ediyor.” dedi.
[1] Manzi et al. Comparative Assessment of the Structural Features of Originator Recombinant Human Follitropin Alfa Versus Recombinant Human Follitropin Alfa Biosimilar Preparations Approved in Non-European Regions. Int. J. Mol. Sci. 2022 ;23(12), 6762.
[2]World Health Organization. Infertility Prevalence Estimates, 1990–2021. 2023. Available at: https://www.who.int/publications/i/item/978920068315. Last accessed: February 2024
Offroad Şampiyonası’nın İlk Ayağı Tamamlandı, Sporcular Kupalarına Kavuştu
Kepez Belediyesi’nden personele kariyer ve kişisel gelişim eğitimi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı'ndan Geleceğe Nefes: Miniklerle Fidan Dikimi Etkinliği Gerçekleştirildi
80. yılını kutlayan Çolakoğlu Metalurji, çevre ve sürdürülebilirlik temalı bilgi yarışmasıyla Kocaeli genelindeki ortaokul öğrencilerini bir araya getiriyor. 400’e yakın okulun katılacağı yarışmanın finali 9 Mayıs 2025 tarihinde K
ALANYA BELEDİYESİ FAHRİ GÜRSES DESTEK EĞİTİM KURSU’NDA ÖN KAYITLAR BAŞLADI
BAİBÜ’lü öğrenciler İtfaiye Müdürlüğü’nde eğitim aldı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun
THE ROOF ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI İLE BAHARI KAŞILAYAN BİR KUTLAMA
“Her bir fırça darbesi gönüllerden tuvallere yansıyan güzellikleri bizlere anlatır.”