G Serisi CFexpress Tip B Bellek Kartlarının en yeni üyeleri, uzun soluklu çekimler için güvenli bir çalışma imkanı sunuyor.
Sony, G Serisi CFexpress Tip B Bellek Kartlarının yeni üyeleri CEB-G480T ve CEB-G240T’ yi kullanıcılarıyla buluşturuyor. İçerik üreticileri için her zaman en iyi cevabı sunan Sony, yüksek kapasiteye ve yüksek hıza sahip kartlarıyla uzun soluklu çekimlerde daha güvenilir ve istikrarlı çalışma imkanı sunuyor.
Hızlı ve Güvenilir
Maksimum 1850 MB/s okuma hızına, maksimum 1750 MB/s[i] yazma hızına sahip CEB-G480T (480 GB) ve maksimum 1850 MB/s okuma hızına, maksimum 1600 MB/si yazma hızına sahip CEB-G240T(240 GB) kullanıcılarının ihtiyacına her an hızlı cevaplar veriyor. İş akışlarını hızlandırmak isteyen profesyonel fotoğrafçılar, videograflar için tasarlanan CEB-G serisi, hızı ve güvenilirliğine ek olarak Yüksek Yazma Hızları sayesinde yüksek çözünürlüklü kameralarla rahatlıkla eşleşebiliyor.
Her iki kart da CFexpress Tip B kart okuyucu MRW-G1 (ayrı satılır) ile bilgisayara hızlı veri aktarımı sunuyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve yüksek bit hızında videolarla çalışırken sorunsuz bir iş akışı sağlayarak projelerin hızla teslim edilmesine destek oluyor.
Tarama ve kurtarma yazılımı uygulamaları özelliğine sahip olan CEB-G480T ve CEB-G240T, MRW-G1 kart okuyucu (ayrı satılır) ile kullanıldığında Sony'nin Ortam Tarama Yardımcı Programı, CFexpress Tip B bellek kartını otomatik olarak tarayarak kullanıcıyı kartın durumu ve depolama sınırı hakkında bilgilendiriyor.
Ayrıca, günümüzün en yaygın formatlarında yanlışlıkla silinen dosyaları kurtaran Sony bellek kartı müşterileri için indirilebilir Memory Card File Rescue ile tüm anıları saklı tutuyor. Tüm anılar güvende kalıyor. İhtiyaç durumunda dosyalar Media Scan Utility ve Memory Card File Rescue ile indirilebiliyor[ii].
Sağlam ve Dayanıklı
Her zamankinden daha da dayanıklı tasarlanan CEB-G480T ve CEB-G240T, 5 kat daha fazla düşme dayanıklığı ve 3 kat daha fazla bükülebilirlik[iii] ile olağanüstü bir dayanıklılık sunarken aynı zamanda aşırı sıcaklıklarda, X ışınlarında, elektrostatik ve yoğun UV güneş ışığında kusursuz bir şekilde çalışabiliyor[iv]. 29.6mm x 38.5mm x 3.8mm boyutlarıyla ve yaklaşık 10g ağırlığı ile öne çıkan CEB-G480T ve CEB-G240T, hızlı ve efektif çözümleri sayesinde kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgiyle bekleniyor.
[i] Gerçek performans değişiklik gösterebilir ve ortama ve kullanıma bağlıdır.
[ii] www.sony.net/memorycard adresinde mevcuttur. Kopya Korumalı ve Oyun Verileri dosyaları için veri kurtarma desteklenmez. Tüm veriler kurtarılamayabilir
[iii] Sony test koşulları altında CFexpress Tip B standardı ile karşılaştırılmıştır. Bu, CFexpress Tip B bellek kartının hasarsız olacağını veya verilerin tüm koşullar altında bozulmadan kalacağını garanti etmez.
[iv] Bu, CFexpress Tip B bellek kartının hasarsız olacağını veya verilerin tüm koşullar altında bozulmadan kalacağını garanti etmez.
Dreame X50 Ultra: Dünya’nın İlk Geri Çekilen Biyonik Ayaklara Sahip Robot Süpürgesi Şimdi Türkiye’de!
Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç geliştiriciler İzmir’de buluştu
Türkiye’de üretilen 5G destekli Samsung Galaxy A26 (128GB) Turkcell’de
Vertiv'in Geliştirdiği Yeni Yazılım, Colocation ve Büyük Ölçekli Veri Merkezlerinde Güç Dağıtımı
Bilişim Vadisi ve Yapay Zeka Fabrikası’ndan Önemli İş Birliği!
Türkiye'nin bilim kahramanları Fuar İzmir'de yarıştı
Turkcell, Türkiye’yi Wi-Fi 7 teknolojisiyle buluşturdu
MARBLE İZMİR sektöre genç yetenekler kazandırmaya devam ediyor
HUAWEI MWC’de Çıtayı Yükseltti: Yeni Nesil Ürünler 26 Ödül Kazandı
NETAŞ ve Turkcell, Son Teknoloji Sunucu Yenilikleri ve Artan Yerlileştirme Çalışmalarıyla İş Birliğini Güçlendiriyor
Yerli girişim MagicPay, Hollanda pazarına giriş yaptı
Türkiye ve Yunanistan teknoloji ekosistemlerini bir araya getiren Türkiye-Yunanistan Hackathonu’nun yarı finali, Bilişim Vadisi’nde büyük bir heyecanla tamamlandı!
Türkiye’nin Eğitim ve Teknoloji Buluşması’nın yeni tarihi 1 Mart 2025!
Bilim Kahramanları bu sezon okyanusları keşfedecek
Eğitim Teknolojilerinin Geleceği Bilişim Vadisi'nde Konuşuldu
Yapay Zeka Çağı: 2025'te Hangi Alanlarda Devrim Yaratıyor?
Türkiye-Yunanistan Hackathonu ile Sınırları Aşan Yenilikçi Çözümler Başlıyor!